Nieuws

"Nieuwe groep Ukkie Kids Krav Maga"
Door de grote vraag naar Ukkie Krav Maga, willen we ook op vrijdagmiddag van 16.00 uur 16.55 uur starten met een nieuwe groep. Als er minimaal 8 aanmeldingen zijn dan starten we met de groep. Geef je snel op!

 

"Promofilmje van Kids Krav Maga"
We hebben weer een heel leuk filmpje gemaakt tijdens de kids Krav Maga les, deze les is van 4 tm 12 jaar.  Je kan het filmpje vinden onder video op onze website. Wil je ook een keer meedoen? Dat kan geef je dan even op bij Meester Timo voor een gratis proefles, de les is elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 14.55 uur. Tot snel!

 

"Pieten Training "

Woensdag 30 november zal er een speciale Pieten training zijn in onze dojo in Crabbehof.  In stadspolders en Zwijndrecht zal er geen les zijn.
Geef je op via het strookje bij de Meester.

 

"Halloweenfeest "
Vorige week woensdag was er in dojo in Crabbehof een Halloweenfeest, er waren heel veel kids, erg eng gekleed, iedereen heeft genoten van de les, en het lekkers was zo op. De fotos zijn te vinden op Facebook en hier op de website

 

"Deze week andere locatie les "
Beste kids, Morreh Leroy is deze week helaas afwezig. De lessen in Zwijndrecht en Stadspolders komen te vervallen. Wel kan er op deze dag getraind worden in de dojo in Crabbehof.
Kids die in Stadspolders trainen kunnen om 15,00 uur trainen. En Kids uit Zwijndrecht die kunnen om 16.00 uur trainen. Tot woensdag bij Senpai Thomas en Senpai Nicole. Kida

"Inhaaltrainingsdag"
Zaterdag 20 augustus is er weer een leuke inhaaltrainingsdag voor de kids op het strand. We gaan leuke spelletjes doen, lekker klimmen op de Splash en daarna genieten van een lekkere barbeque. Kom ook gezellig met je ouders, want deze zijn ook welkom. Kida

 

"Zomervakantie"
van 11 juli tot 22 augustus zijn er  geen lessen ivm grote school vakanties.

 

"Promofilmp van Ukkie Kids Krav Maga"
We hebben weer een heel leuk filmpje gemaakt tijdens de ukkie Krav Maga les, deze les is van 4 tm 6 jaar.  Je kan het filmpje vinden onder video op onze website. Wil je ook een keer meedoen? Dat kan geef je dan even op bij Meester Timo voor een gratis proefles, de les is elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 14.55 uur. Tot snel!

 

"Avondvierdaagse"
Van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni 2016 is het weer zover: de Avondvierdaagse wordt dan in Dordrecht gehouden. Samen een doel bereiken, lol maken en lekker bewegen, dat is waar de Avondvierdaagse voor staat. Omdat we een grote kindergroep hebben, moet we zeker met een grote groep in onze Krav Maga-kleding de 5 km mee kunnen lopen! Heb je zin om met de RetZef mee te lopen, geef je dan uiterlijk woensdag 20 april 2016 op door de inschrijfstrook in te vullen en in te leveren op de sportschool. De kosten bedragen per persoon: € 5,00 (graag bij inschrijving betalen). De organisatie van de avondvierdaagse van de RetZef is in handen van Sempai Alfred van den Berg. I.v.m. de veiligheid van de kinderen zouden we het fijn vinden als er wat ouders meelopen met de groep.


"1ste les Ukkie Krav Maga"
woensdag 30 maart zal er voor het eerst Ukkie Krav Maga gegeven gaan worden van 14.00 uur tot 14.55 uur.  Leeftijd 4, 5 en 6 jaar.

 

"Kids Krav Maga nu ook in Spijkenisse"
Vanaf maart wordt er ook door Morreh Lucien les gegeven in Spijkeniss, dit is elke woensdagmiddag van 8 tm 12 jaar, om 16.45 tot 17.45.

 

"10 jaar Kids Krav Maga logo!"
Omdat er al weer 10 jaar Kids Krav Maga door RetZef gegeven wordt hebben we een leuk logo gemaakt met ons aapje (zonder naam nog ;-) )


 

"10 jaar Kids Krav Maga!"

Op 6 maart 2016 was het al weer 10 jaar geleden dat we gestart zijn met Kids Krav Maga lessen, iets waar we supertrots op zijn!

"Examens Kids!"

Afgelopen woensdag 17 februari waren de examens voor de kids, er waren 45 kinderen die examens deden.
Het was erg spannend, bij de fotos kun je jezelf terug vinden ;-)

 

"Prijsvraag, nieuw aapje!"
 

We hebben er een nieuw aapje bij, wat vinden jullie ervan? Wij zijn er enorm trots op en hebben er gelijk een nieuw Logo van gemaakt, met wat Kids Krav Maga is.

RetZef betekent" Respect, Effectief, Tactiek, Zelfverdediging, Energie en Fanatiek, alles wat je bij ons leer!
Alleen ons RetZef aapje heeft nog geen naam! Verzin een leuke naam en schrijf dit op een briefje en geef dit aan de Meester in de dojo.
De beste naam wint een leuke prijs!

"Nieuw bij RetZef: UKKIE Kids Krav"
Al jaren krijgen we de vraag, waarom er geen les is voor de allerkleinste van 5 en 6 jaar? Dit is toch een leeftijdscategorie waarvoor er weinig te doen is.
Daarom hebben we besloten om elke woensdag (bij genoeg aanmeldingen) te starten met deze nieuwe groep. “UKKIE KIDS KRAV” in onze dojo/locatie in Crabbehof .

Deze nieuwe groep traint elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 14.50 uur