Senpai Nicole

Senpai Nicole, helpt Morreh in de dojo met de Kids, ze komt elke keer helemaal uit Rockanje. Ze is getrouwd met Wilco en heeft 2 kinderen Rico en Renzo, de meeste kids in Dordrecht kennen ze wel van de les. Als beroep ben ik Kapster en nagelstyliste.  Toen ik klein was, was mijn vader judoleraar en ben ik dus gaan judoën,  hierna heb ik een tijdje gekickbokst maar Krav Maga is toch wel het meest echt.
Mijn man Wilco kwam altijd blij en gemotiveerd en vol verhalen terugkwam van Krav Maga lessen, toen besloot ik om ook eens een keertje te gaan kijken bij een les Krav Maga in Rotterdam. En na een proefles was ik verliefd. 

Inmiddels zijn we met het hele gezin een paar keer per week in de  Dojo's  van Rotterdam en Dordrecht  te vinden. De gezellige sfeer in de Dojo's waar iedereen respectvol met elkaar omgaat als een soort grote familie vind ik echt top!!! Ik ga dit jaar meedoen met de opleiding voor assistent/ instructeur zodat ik later zelf les kan gaan geven in mijn eigen dojo. Ik vind het superleuk dat ik mag helpen bij jullie lessen Kids Krav Maga. Verder vind ik het leuk om met mijn gezin naar pretparken te gaan en dagjes uit. Ook hou ik erg van lekker eten en ben dol op snoep en chocolade....